foto

Hadžime Šimizu

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Čikjú kógeki meirei: Godzilla tai Gigan
1971 Bórjokudan saibusó
Kigeki: Otoko no kao wa džinsei jo
1970 Nippon iči no jakuza otoko
1967 Gjangu no teió
Kigeki: Keiba hiššóhó
1966 Aijoku
1965 Ankokugai zenmecu sakusen
Baka to hasami
Godzilla - Útok z neznáma
Ore ni cuite koi!
1964 Hadaka no džújaku
1963 Crazy sakusen: Kutabare! Musekinin
Nippon iči no iro otoko
Čintao jósai bakugeki meirei
1962 Nippon musekinin džidai
Sandai no sakazuki
Čihó nikki
1961 Honkon no joru
Kubinašitó no hanajome
Šinku no otoko
1960 Fundoši iša
Gentaróbune
Hana no salesman: Sebiro Sanširó
Jókaden
Kimagure karasu
Kizu senrjó
1959 Akuma no seppun
Jamada Nagamasa: Ódža no ken
1958 Hanataró džumon
Jacu ga sacudžinša da
Júkjó gonin otoko
Nanabanme no mišši
Zenigata Heidži torimono hikae: Jukionna no ašiato
1957 Gekido suru óši
Jatarógasa
Juki no wataridori
Momotaró zamurai
1956 Janeura no onnatači
Kjófu no tóbó
Oni no inuma
Šúdžinsen
1955 Džiročó gaiden: Akiba no himacuri
Fúsecu kódókan
Nidži no tani
Rjanko no Jataró
1954 Gohiiki Rokkasen: Suttobi otoko
Jakuzabajaši
Jazz Star tandžó
Júrei otoko
Ničó kendžú no rjú
Ucukušiki taka
Zokuzokuzokuzoku Uogaši no Išimacu: Onna kaizoku to tatakau
Čičibu suikoden
1953 Džiročó sangokuši: Džiročó to Išimacu
Kinsei meišóbu monogatari: Hana no kódókan
Uogaši no Išimacu
1952 Giramu
Joidore kašu
1951 Nessa no bjakuran
Ši no dangai
1950 Bórjoku no mači
Gunkan sude ni kemuri naši

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky