foto

Fede Celada

  • nar. 29.8.1968 (51 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Conducta animal
2013 Cruzados
2008 Noche que dejó de llover, La
2006 Labyrint smrti
2005 La semana que viene (sin falta)
Škola končí
2003 Diario de una becaria
Slam
2002 Největší loupež všech dob
2001 Stařec, který četl milostné romány
2000 Báilame el agua
1999 Muertos de risa
Pleno al quince (TV film)
1990 Ni se te ocurra...

TV seriály

2010 Pacovo mužstvo (TV seriál)
El acabose de los tiempos (S09E13)
Patadón y parriba (S09E12)
Ojito avizor (S09E11)
další epizody (13)
2009 Pacovo mužstvo (TV seriál)
Todos los planes de Lucas Fernández (S08E12)
¡Amor a bocajarro! (S08E11)
Vengo con tres heridas (S08E10)
další epizody (25)
2008 Lex (TV seriál)
Pacovo mužstvo (TV seriál)
Contra las cuerdas (S06E14)
Tiroteo nupcial (S06E13)
El novio cadáver (S06E12)
další epizody (27)
2007 Pacovo mužstvo (TV seriál)
La traca final (S04E13)
La ola de calor (S04E12)
Los GAL de San Antonio (S04E11)
další epizody (26)
2006 Pacovo mužstvo (TV seriál)
Bajo tierra (S02E14)
El código Vicente (S02E13)
Tarde de toros (S02E12)
další epizody (19)
2005 Pacovo mužstvo (TV seriál)
Un lugar en el mundo (S01E08)
El brillo del oropel (S01E07)
El apocalipsis (S01E06)
další epizody (8)
2003 Los Serrano (TV seriál)
2002 Ana y los siete (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1997 Manos a la obra (TV seriál)
Señor Alcalde (TV seriál)
Vida en el aire, La (TV seriál)
1996 Contigo pan y cebolla (TV seriál)
La casa de los líos (TV seriál)
Éste es mi barrio (TV seriál)
1994 Canguros (TV seriál)
¡Ay, Señor, Señor! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky