foto

Drago Ragutin

  • nar. 4.12.1961 (58 let)
    Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Polizeiruf 110 - Mein letzter Wille (TV film)
2002 Hinterlassenschaften (TV film)
1999 Romantic Fighter
1998 Anwalt Abel - Todesurteil für eine Dirne (TV film)
Ein Fleisch und Blut (TV film)
T.E.A.M. Berlin - Unternehmen Feuertaufe (TV film)
1997 Dizzy, lieber Dizzy
1995 Knallhart daneben (TV film)
1990 Das Serbische Mädchen
1989 Follow Me

TV seriály

2000 Alles Atze (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
1997 Ein idealer Kandidat (TV seriál)
1993 Wildbach (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky