foto

Mary Morris

  • nar. 13.12.1915
    Fidži
  • zem. 14.10.1988 (72 let)
    Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Life and Death of King John, The (TV film)
1977 Pronásledovaná
1976 II. Richárd (TV film)
1958 Uncle Harry (TV film)
1954 The Face of Love (TV film)
1951 High Treason
1949 Train of Events
1945 The Agitator
The Man from Morocco
1941 Bedrník Smith
Major Barbara
1940 Who Killed Jack Robins?
Zloděj z Bagdadu
1939 The Spy in Black
1938 Prison Without Bars
1937 Victoria the Great

TV seriály

1989 Campion (TV seriál)
1987 Sunday Premiere: Claws (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Diana (TV seriál)
1983 Shades of Darkness (TV seriál)
1977 The Velvet Glove (TV seriál)
1975 Ballet Shoes (TV seriál)
Prometheus: The Life of Balzac (TV seriál)
Ten from the Twenties (TV seriál)
1974 Boy Dominic (TV seriál)
Unofficial Rose, An (TV seriál)
Village Hall (TV seriál)
1973 Hunter's Walk (TV seriál)
1970 Kate (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Wicked Women (TV seriál)
1969 Plays of Today (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Londoners (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 It's Dark Outside (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Spread of the Eagle, The (TV seriál)
1962 Andromeda Breakthrough, The (TV seriál)
1961 A for Andromeda (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
1960 An Age of Kings (TV seriál)
The Terrible Choice (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
Interpol Calling (TV seriál)
Tales of the Vikings (TV seriál)
1956 Nom-de-Plume (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1990 Prisoner Video Companion, The - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace