foto

Sidney Vivian

  • nar. 18.4.1901
    Prestwich, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 22.12.1984 (83 let)
    St Albans, Hertfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Subterfuge
1961 Anna Karenina (TV film)
The Secret Partner
1958 Klíč
1953 Great Game, The
Stryker of the Yard
1952 Down Among the Z Men
Taking Things Quietly
1950 Double Confession
No Trace
1949 Diamond City
Dick Barton Strikes Back

TV seriály

1969 Doktor v domě (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
Show Bennyho Hilla (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 Oh Brother! (TV seriál)
1967 Misleading Cases (TV seriál)
Very Merry Widow, The (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 Mind of the Enemy, The (TV seriál)
The Airbase (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
1964 Curtain of Fear (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Benny Hill (TV seriál)
Hugh and I (TV seriál)
Silent Evidence (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
1961 Harpers West One (TV seriál)
Jacks and Knaves (TV seriál)
1960 Citizen James (TV seriál)
Our House (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
Frankly Howerd (TV seriál)
Nick of the River (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
Sunday's Child (TV seriál)
The Men from Room 13 (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Stryker of the Yard (TV seriál)
The Army Game (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Hancock's Half Hour (TV seriál)
Nom-de-Plume (TV seriál)
Tales from Soho (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)
London Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1951 The Lighter Side (TV seriál)
The Passing Show (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1964 Dave's Kingdom (TV pořad)
1958 The World Our Stage (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky