foto

William W. Spencer

  • nar. 28.7.1921
    Windsor, Ontario, Kanada
  • zem. 14.5.2007 (85 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1979 Paradise Connection, The (TV film)
1976 Law of the Land (TV film)
1974 Murder or Mercy (TV film)
Panic on the 5:22 (TV film)
1971 Incident in San Francisco (TV film)
Koncert pro Satana
1969 Nálet tisícem letadel
1968 If He Hollers, Let Him Go!
Legend of Custer, The
1967 Let na Měsíc
1961 A Thunder Of Drums
Crimebusters, The
The Murder Men
1959 Frontier Rangers
Mission of Danger
1958 Andy Hardy Comes Home

TV seriály

1985 Hollywoodské ženy (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
1978 The Runaways (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1969 The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
1968 The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
1967 Custer (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 The Richard Boone Show (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Americans (TV seriál)
1960 National Velvet (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
1959 Fibber McGee and Molly (TV seriál)
Pony Express (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
1957 The Thin Man (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace