foto

Ryan Johnson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Mrtvý bod (TV seriál)
Galaxy of Minds (S03E19)
Two Legendary Chums (S03E12)
2017 Mrtvý bod (TV seriál)
Gunplay Ricochet (S03E04)
Senile Lines (S02E18)
Name Not One Man (S02E13)
2016 Mrtvý bod (TV seriál)
Zakopán (S02E04)
Trénink obrany (S01E19)
2015 Komplikace (TV seriál)
2013 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Sea Change (S07E12)
Psychological Warfare (S07E07)
2012 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Odd Man Out (S06E16)
Split Decision (S06E05)
2011 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Depth Perception (S05E16)
Square One (S05E05)
2010 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Center of the Storm (S04E09)
2009 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Lovec (S03E06)

Producentská filmografie

TV seriály

2017 Mrtvý bod (TV seriál)
Back to the Grind (S03E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace