foto

Donald Symington

  • nar. 30.8.1924
    Baltimore, Maryland, USA
  • zem. 24.7.2013 (88 let)
    Baltimore, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Man of the Century
1995 Mocná Afrodíté
1983 Jarní prázdniny
1982 Otázka cti (TV film)
Techtle mechtle
1981 Vlci
1979 Pokrevní příbuzní
Svátost strachu (TV film)
1977 Annie Hallová
1976 Independence
Na černé listině
1973 From the Mixed-Up Files of Mrs. Basil E. Frankweiler
1972 Trick Baby
1970 Diary of a Mad Housewife
1969 Gidget Grows Up (TV film)
1959 Meet Me in St. Louis (TV film)
1955 Dream Girl (TV film)

TV seriály

1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
1992 Swans Crossing (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1955 The Alcoa Hour (TV seriál)
1951 Love of Life (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1955 Matinee Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace