foto

Sylwia Gliwa

  • nar. 7.6.1978 (42 let)
    Tarnowskie Góry, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Gabriel
2007 Dzisiaj jest piątek
2001 Zakochana dziewczyna

TV seriály

2020 Na dobre i na złe (TV seriál)
Pierwsza miłość, druga miłość... (S22E15)
2017 Świat według Kiepskich (TV seriál)
Heca koło pieca (S30E04)
Wysokie obcasy (S30E03)
2016 Artyści (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (12)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
O mały włos (S15E10)
2015 Rodzinka.pl (TV seriál)
Urlop Boskich (S07E11)
2014 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2011 Usta usta (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
2009 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Spowiedź (S02E14)
Ranczo (TV seriál)
Śluby i rozstania (S04E03)
2008 Doręczyciel (TV seriál)
Fałszywy tata (E13)
Lekcje przedmałżeńskie (E11)
Kinderbal (E10)
další epizody (5)
Ranczo (TV seriál)
Szczęśliwe rozwiązanie (S03E13)
Zrozumieć kobietę (S03E11)
Miedź brzęcząca (S03E10)
další epizody (5)
2006 Kopciuszek (TV seriál)
2003 Defekt (TV seriál)
2001 Na dobre i na złe (TV seriál)
Wróżbita (S03E20)
Szczęśliwy strażak (S03E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky