foto

Žanna Vorobjova

  • nar. 11.2.1978 (42 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Duel. Puškin - Lermontov
2011 Šapito-šou
2009 Čelověk, kotoryj znal vsjo
2007 Slušaja tišinu

TV seriály

2013 Žiť dalše (TV seriál)
2010 Nanoljubov (TV seriál)
Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
2007 Sled (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
Zona (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Trojanskij koň (S01E17)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky