foto

Nicola Lusuardi

  • nar. 1968
    Sassuolo, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Eroi per caso (TV film)
2017 Il coraggio di vincere (TV film)
2013 Come il vento
2012 Barabbas (TV film)
2009 Puccini (TV film)
2007 Il pirata: Marco Pantani (TV film)
2004 Maigret: L'ombra cinese (TV film)
Maigret: La trappola (TV film)
Renzo a Lucia (TV film)
Virginia, la monaca di Monza (TV film)
2003 Šifra (TV film)
2002 Mladý Casanova (TV film)
1999 Ultimo (TV film)

TV seriály

2019 1994 (TV seriál)
2014 Una pallottola nel cuore (TV seriál)
2012 Le tre rose di Eva (TV seriál)
2008 Terapia d'urgenza (TV seriál)
2006 Crimini (TV seriál)
La freccia nera (TV seriál)
2004 Diritto di difesa (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Boris - Il film

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky