foto

Żanna Gierasimowa

  • nar. 1966

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Polská sibiriáda
2008 Drzazgi

TV seriály

2020 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 2 (S12E02)
2019 Zawsze warto (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Ślad (TV seriál)
Episode 43 (S02E43)
2018 Druga szansa (TV seriál)
Strzępy (S05E03)
2014 Komisarz Alex (TV seriál)
Testament (S05E07)
2008 Na kocią łapę (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Anna (S01E06)
Faceci do wzięcia (TV seriál)
Niania z piekła rodem (E58)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky