foto

Mehmet Ali Nuroğlu

  • nar. 7.9.1979 (40 let)
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Rüya
2014 Zimní spánek
2013 Kusursuzlar
2011 Naše velké zoufalství
2009 Baska semtin çocuklari
Sonsuz
2008 Nokta
Peri tozu
2007 Umut adasi
Zincirbozan
2006 Cenneti beklerken

TV seriály

2019 Güvercin (TV seriál)
Sen Anlat Karadeniz (TV seriál)
Episode 23 (S02E23)
Episode 22 (S02E22)
Episode 21 (S02E21)
další epizody (8)
2018 Sen Anlat Karadeniz (TV seriál)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
Episode 13 (S02E13)
další epizody (36)
2016 Yüzyıllık Mühür (TV seriál)
2014 Güzel Köylü (TV seriál)
2013 Tatar Ramazan: Ben Bu Oyunu Bozarim (TV seriál)
2012 Uçurum (TV seriál)
2009 Ayrılık (TV seriál)
Ömre Bedel (TV seriál)
2008 Vurgun (TV seriál)
2006 Kırık Kanatlar (TV seriál)
2004 Çemberimde Gül Oya (TV seriál)
2003 Yuvadan Bir Kuş Uçtu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky