foto

Agnieszka Sienkiewicz

  • nar. 26.7.1984 (36 let)
    Mrągowo, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Miłość jest wszystkim
2013 Był sobie dzieciak
2012 Yuma
2010 Milion dolarów

TV seriály

2020 Komisarz Alex (TV seriál)
Zakład (S14E05)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 3 (S16E03)
Episode 2 (S16E02)
Episode 1 (S16E01)
další epizody (15)
2019 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S14E12)
Episode 5 (S14E05)
Episode 4 (S14E04)
další epizody (18)
2018 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Powrót do normy (S03E11)
Wóz albo przewóz (S03E09)
Mieć to coś (S03E06)
další epizody (5)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S12E12)
Episode 11 (S12E11)
Episode 10 (S12E10)
další epizody (24)
2017 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Anna Karenina (S02E05)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S10E12)
Episode 11 (S10E11)
Episode 10 (S10E10)
další epizody (24)
2016 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S08E12)
Episode 11 (S08E11)
Episode 10 (S08E10)
další epizody (18)
2015 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S06E12)
Episode 11 (S06E11)
Episode 10 (S06E10)
další epizody (23)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Krew z krwi (S14E09)
Panaceum (S14E01)
2014 Sama słodycz (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (6)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
Episode 6 (S04E06)
Episode 5 (S04E05)
další epizody (14)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zakochany Marczak (S12E04)
2013 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
další epizody (9)
2012 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 10 (S01E10)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (9)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 3 (S06E03)
2010 Blondynka (TV seriál)
Narzeczona samobójcy (S01E06)
Zatrzasnąć za sobą drzwi (S01E01)
Prosto w serce (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Lot (S04E05)
2009 Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
2008 Agentki (TV seriál)
Paparazzi czyli naga prawda (E10)
Sknerus czyli dziwni lokatorzy (E09)
Prymus czyli klin klinem (E08)
další epizody (10)
Faceci do wzięcia (TV seriál)
Mężczyzna jest jak wino (E67)
2007 Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
2000 M jak miłość (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky