foto

Agnieszka Sienkiewicz

  • nar. 26.7.1984 (35 let)
    Mrągowo, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Miłość jest wszystkim
2013 Był sobie dzieciak
2012 Yuma
2010 Milion dolarów

TV seriály

2019 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S13E12)
Episode 11 (S13E11)
Episode 10 (S13E10)
další epizody (12)
2018 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Powrót do normy (S03E11)
Wóz albo przewóz (S03E09)
Mieć to coś (S03E06)
další epizody (5)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S12E12)
Episode 11 (S12E11)
Episode 10 (S12E10)
další epizody (24)
2017 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Anna Karenina (S02E05)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S10E12)
Episode 11 (S10E11)
Episode 10 (S10E10)
další epizody (24)
2016 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S08E12)
Episode 11 (S08E11)
Episode 10 (S08E10)
další epizody (18)
2015 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S06E12)
Episode 11 (S06E11)
Episode 10 (S06E10)
další epizody (23)
2014 Sama słodycz (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (6)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
Episode 6 (S04E06)
Episode 5 (S04E05)
další epizody (14)
2013 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
další epizody (9)
2012 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 10 (S01E10)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace