foto

Jean-Claude Hugon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Le port de l'oubli (TV film)
2014 Dommages collatéraux
2010 Le Désamour (TV film)
2007 Epuration (TV film)
Paní z Izieu (TV film)
2006 Miluji tě tak, že vraždím (TV film)
2002 Grande brasserie, La (TV film)
Tous les chagrins se ressemblent (TV film)
Un paradis pour deux (TV film)
2001 Salut la vie (TV film)
1998 Meurtres sans risque (TV film)
1978 Guerres civiles en France
1976 Awakening of Annie, The
1974 Force 8

TV seriály

2007 Famille d'accueil (TV seriál)
Fille de personne (S07E08)
Terre d'accueil (S07E07)
Le plus beau jour de ma vie (S07E05)
další epizody (5)
Julie Lescautová (TV seriál)
Nový život (S16E02)
Vybočení z mezí (S16E01)
2006 Les Enquêtes du Commissaire Laviolette (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Kauza prokurátor (S15E05)
Právo zabíjet (S15E04)
Nebezpečné schůzky (S15E03)
další epizody (5)
2005 Julie Lescautová (TV seriál)
Klamné zdání (S14E06)
Sirotek (S14E01)
2004 Famille d'accueil (TV seriál)
Née sous X (S04E04)
Julie Lescautová (TV seriál)
Zlobivý syn (S13E07)
Zrádné pátrání v minulosti (S13E02)
Zmizelý (S13E01)
2003 Julie Lescautová (TV seriál)
Voyeur (S12E02)
2002 Famille d'accueil (TV seriál)
Un de plus, un de moins (S02E03)
Julie Lescautová (TV seriál)
Do třetice všeho dobrého (S11E03)
2001 Julie Lescautová (TV seriál)
Zmizení (S10E05)
Osudová krása (S10E04)
Tajemství komisařky Lescautové (S10E01)
2000 Mathieu Corot (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Případ eutanázie (S09E08)
Jeannina smrt (S09E07)
Nebezpečná křižovatka (S09E06)
další epizody (6)
1999 Julie Lescautová (TV seriál)
Past na policajta (S08E01)
1998 Louis la Brocante (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Mrtvý ze stavby (S07E03)
1996 Allumettes suédoises, Les (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Dokumentární

1976 Semaine sanglante, La

Herecká filmografie

TV seriály

1995 L'histoire du samedi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky