foto

In-hye Lee

  • nar. 21.2.1981 (38 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Garoojigi
2007 Mapado 2

TV seriály

2018 Nado eommaya (TV seriál)
2016 O mai Geumbi (TV seriál)
2014 Boolkkotsokeuro (TV seriál)
2013 Eommaui seom (TV seriál)
2012 Dandanhan gajok (TV seriál)
Gookhwaeuiwon jungchisung siljongsagun (TV seriál)
2011 Gwanggaeto Dae Wang (TV seriál)
2010 Jeonwoo (TV seriál)
2009 Cheonchootaehoo (TV seriál)
2008 Sarangeun masitda (TV seriál)
2007 In soonineun yeppeuda (TV seriál)
Motmallineun gyeolhon (TV seriál)
2006 Hwangjini (TV seriál)
2005 Hwang geum sagwa (TV seriál)
Kwaegeolchoonhyang (TV seriál)
위험한 사랑 (TV seriál)
2004 Kkakdugi (TV seriál)
2002 Geu yeoja salamjabne (TV seriál)
Hakeum macha (TV seriál)
2001 Dongyang geukjang (TV seriál)
2000 Don.com (TV seriál)
Hakgyo 3 (TV seriál)
1999 Haeng jin (TV seriál)
1998 대왕의 길 (TV seriál)
1996 Geudeului poong (TV seriál)
1995 Haengbok (TV seriál)
1994 Jonghap byeongwon (TV seriál)
한명회 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace