foto

Morwyn Brebner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Doživotní trest (TV film)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Coroner (TV seriál)
Bridges (E08)
The Suburbs (E07)
Confetti Heart (E06)
další epizody (8)
2017 Saving Hope (TV seriál)
Hope Never Dies (S05E18)
First and Last (S05E17)
La Famiglia (S05E16)
další epizody (18)
2016 Saving Hope (TV seriál)
Let Me Go (S04E18)
Anybody Seen My Baby (S04E17)
Torn and Frayed (S04E16)
další epizody (7)
2015 Saving Hope (TV seriál)
Shine a Light (S04E11)
Emotional Rescue (S04E10)
Shattered (S04E09)
další epizody (19)
Rookie Blue (TV seriál)
Svatba (S06E11)
Zpřetrhané vazby (S06E10)
Vlna veder (S06E09)
další epizody (11)
2014 Saving Hope (TV seriál)
Days of Heaven (S03E10)
The Other Side of Midnight (S03E09)
The Heartbreak Kid (S03E08)
další epizody (19)
Rookie Blue (TV seriál)
Navždy (S05E11)
Pomsta (S05E10)
Velké stěhování (S05E09)
další epizody (11)
2013 Saving Hope (TV seriál)
Vamonos (S02E09)
Defriender (S02E08)
Bed One (S02E07)
další epizody (9)
Rookie Blue (TV seriál)
Když jsou vidět hvězdy (S04E13)
Pod palbou (S04E12)
Tajnosti (S04E11)
další epizody (13)
2012 Saving Hope (TV seriál)
Pink Clouds (S01E13)
Ride Hard or Go Home (S01E12)
The Law of Contagion (S01E11)
další epizody (13)
Rookie Blue (TV seriál)
Nikdy víc (S03E13)
Rukojmí (S03E12)
Pravidla (S03E11)
další epizody (13)
2011 Rookie Blue (TV seriál)
Boží vůle (S02E13)
V utajení (S02E12)
S trochou víry (S02E11)
další epizody (13)
2010 Rookie Blue (TV seriál)
Tajné nasazení (S01E13)
Břímě uniformy (S01E12)
Pomáhat, nebo chránit (S01E11)
další epizody (13)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Coroner (TV seriál)
Black Dog (E01)
2018 Mary Kills People (TV seriál)
Fatal Flaw (S02E06)
Ride or Die (S02E04)
Twin Flames (S02E03)
2017 Bellevue (TV seriál)
The Man Behind the Curtain (E07)
2015 Saving Hope (TV seriál)
All the Pretty Horses (S03E18)
Narrow Margin (S03E13)
2014 Saving Hope (TV seriál)
Heaven Can Wait (S03E01)
Broken Hearts (S02E18)
En Bloc (S02E11)
2013 Saving Hope (TV seriál)
Defriender (S02E08)
I Watch Death (S02E01)
2012 Saving Hope (TV seriál)
Pink Clouds (S01E13)
Heartsick (S01E08)
Contact (S01E02)
další epizody (4)
2011 Kingová (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Žhář (S02E04)
2010 Rookie Blue (TV seriál)
Uprchlík (S01E10)
Tetovaný (S01E02)
2006 At the Hotel (TV seriál)
2002 Večerník (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace