foto

Wojciech Todorow

  • nar. 24.9.1962 (58 let)
    Łódź, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Návrat
2014 Policjantki i policjanci
2011 Maraton tańca
2006 Fundacja
1991 Pohřeb bramboru

TV seriály

2020 Znaky (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2019 Gabinet numer 5 (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2018 Znaky (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Salowy (S19E07)
Sparring (S19E06)
Narzeczona (S19E05)
další epizody (7)
2016 Sprawiedliwi - Wydział kryminalny (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Komornicy (S15E07)
Matczyne serce (S15E06)
Upadek (S15E05)
další epizody (7)
2015 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Ostatnie dni (S13E13)
Złoty saganek (S13E12)
Cień podejrzeń (S13E11)
další epizody (6)
2014 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Poker (S11E10)
Gorące rytmy (S11E09)
Cudowne dziecko (S11E08)
2013 Głęboka woda (TV seriál)
Szczęściarze (S02E12)
Więzienie (S02E11)
Rodzina (S02E10)
další epizody (12)
2012 Galeria (TV seriál)
Głęboka woda (TV seriál)
Coraz jaśniej (S01E13)
Psy (S01E12)
Zawód fotoreporter (S01E11)
další epizody (9)
2011 Głęboka woda (TV seriál)
Kultowy Nauczyciel (S01E03)
Powrót (S01E02)
Wielka Woda (S01E01)
Licencja na wychowanie (TV seriál)
Złe dobrego końce (S03E27)
Miłe złego początki (S03E26)
Kaganiec oświaty (S03E25)
další epizody (27)
2010 Licencja na wychowanie (TV seriál)
Nie tylko choinki mają czubki - część 2 (S02E48)
Nie tylko choinki mają czubki - część 1 (S02E47)
Sex, anarchia i ból zęba (S02E46)
další epizody (73)
2009 Rajskie klimaty (TV seriál)
n1ckola (TV seriál)
2007 Ekipa (TV seriál)
Remanent (E14)
Cena życia (E13)
Powołanie (E12)
další epizody (14)
2005 Tango z aniołem (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Policjantki i policjanci

TV seriály

2019 Gabinet numer 5 (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2016 Sprawiedliwi - Wydział kryminalny (TV seriál)
2012 Galeria (TV seriál)
2011 Licencja na wychowanie (TV seriál)
Kaganiec oświaty (S03E25)
Czym skorupka za młodu nasiąknie... (S03E24)
Ketman dla początkujących (S03E23)
další epizody (25)
2010 Licencja na wychowanie (TV seriál)
Nie tylko choinki mają czubki - część 2 (S02E48)
Nie tylko choinki mają czubki - część 1 (S02E47)
Sex, anarchia i ból zęba (S02E46)
další epizody (48)

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Znaky (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2013 Głęboka woda (TV seriál)
Rodzina (S02E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky