foto

Wojciech Todorow

  • nar. 24.9.1962 (57 let)
    Łódź, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Návrat
2011 Maraton tańca
2006 Fundacja
1991 Pohřeb bramboru

TV seriály

2019 Gabinet numer 5 (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2018 Znaki (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2013 Głęboka woda (TV seriál)
Szczęściarze (S02E12)
Więzienie (S02E11)
Rodzina (S02E10)
další epizody (12)
2012 Galeria (TV seriál)
Głęboka woda (TV seriál)
Coraz jaśniej (S01E13)
Psy (S01E12)
Zawód fotoreporter (S01E11)
další epizody (9)
2011 Głęboka woda (TV seriál)
Kultowy Nauczyciel (S01E03)
Powrót (S01E02)
Wielka Woda (S01E01)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Gabinet numer 5 (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2012 Galeria (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Znaki (TV seriál)
Episode 2 (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky