Reklama

Reklama

Ekipa

(seriál)
Polsko, 2007, 12 h 5 min (Minutáž: 50–55 min)

Hrají:

Katarzyna Herman, Rafał Maćkowiak, Marcin Perchuć, Krzysztof Stroiński, Janusz Gajos, Andrzej Seweryn, Monika Krzywkowska, Agnieszka Grochowska (více)
(další profese)

Epizody(14)

Obsahy(1)

Na polské filmové scéně první čtrnáctidílný seriál z politického prostředí. Film "EKIPA" je kus historie života polské politické elity. Tyto díly jsou smyšlené, ale navazující do politiky Polska od roku 1989 až doposud. Hlavní postavou seriálu je mladý premiér Konstanty Turski. Akce seriálu se odehrávají v současné době v Polsku, a ukazují kulisy polské politické scény. Hrdiny seriálu jsou politici, kteří jsou na nejvyšších místech a rozhodují o všech stanoviscích, které se odehrávají v kraji. Premiér, prezident a členové parlamentu, jejich spolupracovníci a jiné osoby jsou propleteni s politickou scénou.
Seriál začíná politickou krizí, která je vyvolána obviněním úřadujícího premiéra H. Nowasza, který má údajně spolupracovat s polskou tajnou službou. Politická krize ho přinutí podat demisi. Na křeslo premiéra je povolán Konstanty Turski – neznámý politolog a ekonom ze Zamoscia. Plný chuti a zápalu se vrhá do práce, přitom se seznamuje s tím, jak těžká práce je řídit parlament.
Seriál režírovaly tři polské režisérky Agnieszka Holland, její sestra Magdalena Łazarkiewicz a dcera Katarzyna Adamik.

Seznam dílů:  1 Kryzys
2 Najwyższy nakaz
3 Dług i atak
4 Życie zakładników
5 Malowany premier
6 Wolne media
7 Wiem, że nic nie wiem
8 Ucieczka
9 Dalej idziesz sam
10 Honor i intuicja
11 Tak mówi premier
12 Powołanie
13 Cena życia
14 Remanent (gudlak1)

(více)

Recenze (1)

gudlak1 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál polské TV. Již od prvního dílu vás upoutají machinace na politické scéně. Výborná režie, děj je plynulý, takže se vůbec nenudíte. ()

Galerie (63)

Reklama

Reklama