foto

John Gürtler

  • nar. 1981
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Narušitel systému
2015 Zimní host
2014 Backpack (studentský film)
2013 Fly Away (studentský film)
2011 Synkope (studentský film)
2010 Kracht (studentský film)
Wie die Raben

Dokumentární

2019 Space Dogs
2016 Hundesoldaten
2014 El Futuro es Nuestro
Nebel
2012 Ein Versprechen
Hodsch Und Ich
2011 Meanwhile in Mamelodi
Sonor

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky