foto

Dick Wormell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1983 Cave-In! (TV film)
1982 Aliens From Another Planet (TV film)
1977 Delta County, U.S.A. (TV film)
1975 Conspiracy of Terror (TV film)
Sky Heist (TV film)
1973 The Baby
1972 Rolling Man (TV film)
1971 The Seven Minutes
1970 Beyond the Valley of the Dolls

TV seriály

1989 Jestřáb (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1984 V (TV seriál)
1983 Goodnight, Beantown (TV seriál)
1981 Private Benjamin (TV seriál)
1980 Enos (TV seriál)
1979 Young Maverick (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Spencer's Pilots (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)
1973 The New Perry Mason (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1968 Land of the Giants (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1966 The Time Tunnel (TV seriál)
1964 Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1960 Pete and Gladys (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace