foto

Yeo-jin Ahn

  • nar. 23.12.1966 (52 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Baksoogundal
2010 Ggumeun yirueojinda
2005 Chello hongmijoo ilga salinsagan
2002 Yeonae soseol

TV seriály

2016 Okjoonghwa (TV seriál)
2012 Gaksital (TV seriál)
Maui (TV seriál)
2011 Deo myoojikeol (TV seriál)
2010 Dong Yi (TV seriál)
2007 Yi San (TV seriál)
2006 Sseomdaei (TV seriál)
2005 Seodong-yo (TV seriál)
2003 Daejanggeum (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace