foto

Kyung-hwa Lee

  • nar. 8.3.1976 (44 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Reonghee
2008 Keunyeoneun yeobbeottda
2005 Yenaesoolsa
2004 Ballet gyoseubso
2001 Seonmul

TV seriály

2008 Baramui hwawon (TV seriál)
Cheonsaeui yoohok (TV seriál)
2006 Saranghago sipda (TV seriál)
Youngaesomun (TV seriál)
2005 Seodong-yo (TV seriál)
2004 Toji (TV seriál)
2003 Hwangui yeoja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky