foto

Alisa Lozovskaja

  • nar. 18.3.1995 (24 let)

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ron Hopper's Misfortune
2019 Ljubov ně po pravilam (TV film)
One Man Dies a Million Times
2006 Between the Lines

TV seriály

2020 Falšivyj flag (TV seriál)
2019 Otčim (TV seriál)
2018 Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Odna žizň na dvoich (TV seriál)
Uljotnyj ekipaž (TV seriál)
2017 Arena dlja ubijstva (TV seriál)
Krylja Imperii (TV seriál)

Galerie (4)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky