foto

F. X. Svoboda

  • nar. 25.10.1860
    Mníšek pod Brdy, Rakouské císařství
  • zem. 25.5.1943 (82 let)
    Praha, Protektorát Čechy a Morava

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1941 Roztomilý člověk - kniha
1930 Černý plamen - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1947 Poslední mohykán - divadelní hra
1942 Půlnoční sen
1940 Směry života - divadelní hra
Čekanky - divadelní hra
1934 Poslední muž - divadelní hra
1930 Černý plamen

Herecká filmografie

Filmy

1930 Černý plamen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky