foto

Jelena Prudnikova

  • nar. 19.5.1949 (70 let)
    Rostov-na-Donu, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Až na konec světa
1989 Naš broněpojezd
1986 Krasnaja strela
1984 Iduščij sledom
1982 Popravu nelze vykonat
1979 Výslech
1973 Běrega
Ispolňajuščij objazannosti

TV seriály

2017 Sadovoje kolco (TV seriál)
Častica vselennoj (TV seriál)
2010 Sivyj merin (TV seriál)
2008 Ťažjolyj pesok (TV seriál)
2005 Kamenskaja (TV seriál)
Dvojnik (S04E03)
2004 Moskovskaja saga (TV seriál)
2003 Taxistka (TV seriál)
1976 Dva kapitáni (TV seriál)
1975 Variant Omega (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Francuz

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky