foto

Oleg Trepovskij

  • nar. 28.10.1965
    Volgograd, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 25.4.2018 (52 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tajemnyj ščodennyk Symona Petljury
2017 Sekret neprystupnoji krasuni (TV film)
2016 Golden lav
2009 Čužije duši (TV film)
2008 Pro Ljubov (TV film)

TV seriály

2018 Pervyj raz proščajetsja (TV seriál)
2017 Čto dělajet tvoja žena? (TV seriál)
2016 Graždanin Nikto (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Pismo naděždy (TV seriál)
2015 Viddil 44 (TV seriál)
2014 Bratskije uzy (TV seriál)
Poslednij janyčar (TV seriál)
2013 Svaty 6 (TV seriál)
2012 Džamajka (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
2011 "Kedr" pronzajet něbo (TV seriál)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
2009 Svaty 3 (TV seriál)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
Gorodskoj romans (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
2000 Děň rožděnija Buržuja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace