foto

Bool-am Choi

  • nar. 15.6.1940 (80 let)
    Městský obvod Dong, Inčchon, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Jambok geunmu
2004 Kkabuljima
2003 Chunhui
1980 Choehuui jeungin
1979 Romance Gray
1976 Hyeolyugae
1975 Yeong-jaui jeonseong shidae
1974 Cheongbaji
Jeungeon
Pagye

TV seriály

2014 Gibun joheunnal (TV seriál)
2012 Haepiending (TV seriál)
2011 Cheonsangui hwawon (TV seriál)
2010 Dangshinui cheonguk (TV seriál)
Rodeu neombeowon (TV seriál)
2009 Geudae, useoyo (TV seriál)
2008 Sikgaek (TV seriál)
2006 Goong (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
Jinjja jinjja jyongahae (TV seriál)
2005 Dalkomhan seupai (TV seriál)
2004 Yeongwoongsidae (TV seriál)
2003 Jugdolog salanghae (TV seriál)
2002 Keuhaetsali naege (TV seriál)
Rimembeo (TV seriál)
2000 Sarangeun amuna hana (TV seriál)
1997 Geudae geurigo na (TV seriál)
1996 Mimang (TV seriál)
1995 Yeo (TV seriál)
1991 Yeomyoungeui noondongja (TV seriál)
1980 Jeonwonilgi (TV seriál)

Dokumentární

2012 Beopjeong seunimeui euija - vyp.

Host

TV pořady

2013 Ggotboda halbae (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky