foto

Martin Schlesinger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1998 Lüge zuviel, Eine (TV film)
1997 Das Geheimnis der Kormoraninsel
1996 Fähre in den Tod (TV film)
Tatort - Wer nicht schweigt, muß sterben (TV film)
1995 Polizeiruf 110 - Im Netz (TV film)
Polizeiruf 110 - Jutta oder Die Kinder von Damutz (TV film)
1994 Ich klage an (TV film)
1993 Vater Mutter Mörderkind (TV film)
1992 Landschaft mit Dornen (TV film)
Verfehlung, Die
1991 Begräbnis einer Gräfin
Vier Verrückte (TV film)
1990 Heimsuchung (TV film)
1989 Coming Out
Polizeiruf 110 - Mitternachtsfall (TV film)
1988 Polizeiruf 110 - Eifersucht (TV film)
1987 Merkwürdiges Beispiel einer weiblichen Rache (TV film)
1983 Hommage à Hölderlin (TV film)
1982 Die Nebelschlucht (TV film)

TV seriály

2000 Biester, Die (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Tod des Models (E17)
1998 Helicops (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 A.S. (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 Polizeiruf 110 - Ihr faßt mich nie (TV film)

TV seriály

1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2012 Odyssee und Nahverkehr

Režijní filmografie

Dokumentární

2012 Odyssee und Nahverkehr

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky