foto

Dürbeck & Dohmen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Mein Altweibersommer (TV film)
2017 Dcera cizinka
Die Füchsin – Spur auf der Halde (TV film)
Toter Winkel (TV film)
2016 Neid ist auch keine Lösung (TV film)
2015 Alleine war gestern (TV film)
Die Füchsin - Dunkle Fährte (TV film)
Wir Monster
2014 Erledigung einer Sache (studentský film)
Poslední spravedlivý
Unterwegs mit Elsa (TV film)
2013 Volný pád
Wie Tag und Nacht (TV film)
2012 Komisař Kreutzer: Msta (TV film)
2011 Anduni - Fremde Heimat
Arschkalt
Holger sacht nix (TV film)
2010 Bez dechu
Eines Tages...
Komisař Kreutzer: Lovec zločinců (TV film)
U.F.O. (TV film)
2009 Abendlied
Der verlorene Sohn (TV film)
Mama kommt! (TV film)
2008 Selbstgespräche
Up! Up! To the Sky
2007 Absolution (studentský film)
2006 37 ohne Zwiebeln
2005 Feuer
Magické oko
Nachtasyl (TV film)
2004 Mia (studentský film)
2003 GUF Ha-Neschamot - Die Halle der Seelen
2002 Freitagnacht

TV seriály

2017 Zarah - Wilde Jahre (TV seriál)
2016 Místo činu (TV seriál)
Auf einen Schlag (S47E10)
Kartenhaus (S47E09)
2015 Bettys Diagnose (TV seriál)
Allein auf weitem Flur (S01E03)
In den Rücken geschossen (S01E02)
Der Pilot (S01E01)
Die LottoKönige (TV seriál)
Bis dass der Tod euch scheidet ... (S03E06)
Ein Anfang und ein Ende? (S03E05)
Místo činu (TV seriál)
Schwanensee (S46E33)
Der irre Iwan (S46E01)
2014 Friesland (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Wahre Liebe (S45E26)
2013 Die LottoKönige (TV seriál)
Alles auf Anfang? (S02E06)
Pennen auf Pump? (S02E05)
Ziemlich beste Freundinnen? (S02E04)
další epizody (6)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Gefährliches Spiel (E46)
2012 Die LottoKönige (TV seriál)
Schicht im Schacht? (S01E06)
Wer zahlt die Zeche? (S01E05)
Die 500-Euro-Frage! (S01E04)
další epizody (6)
2010 Místo činu (TV seriál)
Vergissmeinnicht (S41E10)
2008 Místo činu (TV seriál)
Auf der Sonnenseite (S39E24)

Dokumentární

2021 Watch Over Me
2018 Die Nacht der Nächte
2015 10 miliard talířů
2013 Umění padělání
2010 Dharavi, Slum for Sale
2009 Chandani: Dcera zaříkávače slonů
2007 Die Seele des Wals (TV film)
Wal-Kampf
2006 Die vergessenen Kinder von Köln
2005 Kippenberger - Der Film
2004 Todesstrafe für eine Lüge
2002 Gegen Freund und Feind - Die Geschichte des BND (TV film)

TV pořady

2000 Die Story im Ersten (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

2015 Die LottoKönige (TV seriál)
Wer nichts wird, wird Wirt! (S03E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky