foto

Diethard Prengel

  • nar. 26.4.1956 (63 let)
    Celle, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Größer als im Fernsehen (TV film)
2018 Weingut Wader - Das Familiengeheimnis (TV film)
2017 Sestřička z hor: Návrat do života (TV film)
Sestřička z hor: Rodinná pouta (TV film)
2016 Polizeiruf 110 – Sumpfgebiete (TV film)
2015 Besser spät als nie (TV film)
Zorn - Wo kein Licht (TV film)
2014 Kückückskind (TV film)
2013 Místo činu: Kolín - V kruhu rodinném (TV film)
2012 2 für alle Fälle - Manche mögen Mord (TV film)
Das Millionen Rennen (TV film)
Der Klügere zieht aus (TV film)
2011 Marie Brand und die Dame im Spiel (TV film)
2010 Místo činu: Kolín - Pád z balkonu (TV film)
2008 Marie Brand und der Charme des Bösen (TV film)
2007 Ich Chef du nix (TV film)
2006 Pommery und Leichenschmaus (TV film)
2005 Das Duo - Blutiges Geld (TV film)
Klaun
Tatort - Im Alleingang (TV film)
2004 Salon Brasil
2003 Lásce neporučíš (TV film)
2002 Der Freund meiner Mutter (TV film)
Der Liebe entgegen (TV film)
Polizeiruf 110 - Silikon Walli (TV film)
2001 Romeo (TV film)
2000 Rote Glut (TV film)
Stunde des Wolfs (TV film)
1999 Fussball ist unser Leben
Jackiino dítě (TV film)
Picknick im Schnee (TV film)
Schwarzes Blut (TV film)
Velká věc (TV film)
1998 Mein Freund, der Bulle (TV film)
Road to Palermo
1997 Mein ist die Rache (TV film)
Trest života (TV film)
Vergewaltigt - Die Wahrheit und andere Lügen (TV film)
Vražedné léto (TV film)
1996 Hlas vraha (TV film)
Linka smrti
1995 Bella Block - Liebestod (TV film)
Um die 30 (TV film)
1994 Die Sieger
Voll normaaal
1993 Texas - Doc Snyder hält die Welt in Atem
1992 Babylon - Im Bett mit dem Teufel
Der Papagei
1990 Tatort - Blue Lady (TV film)
Zwei (studentský film)
1988 Fluch, Der
1987 Katzenjammer Kids
Mädchen mit den Feuerzeugen, Das
1984 Nerzwölfe (studentský film)

TV seriály

2018 Die Heiland: Wir sind Anwalt (TV seriál)
Nix Festes (TV seriál)
2014 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Frites speciaal (S03E08)
Klingelingeling (S03E05)
Der letzte Vorhang (S03E04)
další epizody (6)
2012 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Der Schandbaum (S02E13)
Das nennt man Camping (S02E10)
Saftladen (S02E06)
další epizody (7)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
Der kleine Mann (TV seriál)
2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
2005 Jetzt erst recht! (TV seriál)
Kobra 11 - Nasazení týmu 2 (TV seriál)
Odplata (S02E03)
Hrabivost (S02E02)
2004 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Das Duo (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
1993 Berlin Break (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Der atmende Gott: Reise zum Ursprung des modernen Yoga
1992 Celibidache

Producentská filmografie

Filmy

1983 Die Schattenlinie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace