foto

Falko Ahsendorf

  • nar. 1.5.1943 (76 let)
    Thedinghausen, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2004 Polizeiruf 110 - Rosentod (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Tödliches Schweigen (TV film)
2003 Spurlos - Ein Baby verschwindet (TV film)
2002 Dům pro psa (TV film)
Ein Hund für alle Fälle (TV film)
Polizeiruf 110 - Angst um Tessa Bülow (TV film)
Tajemství lásky (TV film)
2001 Amokfahrt zum Pazifik (TV film)
Ve jménu genetiky (TV film)
2000 Dir zu Liebe (TV film)
Pouštní růže (TV film)
Vražda ve Swinger klubu (TV film)
1997 Kap der guten Hoffnung (TV film)

TV seriály

2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
2003 Körner und Köter (TV seriál)
2001 Kumpáni (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
1997 Aubergers, Die (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1996 Big Ben (TV seriál)
1995 Sonntags geöffnet (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
Sonntag & Partner (TV seriál)
1993 Briefgeheimnis (TV seriál)
Geheim - oder was?! (TV seriál)
1991 Die Eisprinzessin (TV seriál)
Neues vom Süderhof (TV seriál)
Pfarrers Kinder, Müllers Vieh (TV seriál)
1990 Liebesgeschichten (TV seriál)
1988 Feuerbohne e.V. (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1989 Mitten in Europa - Deutsche Geschichte (TV seriál)
1987 Andi - Protokoll einer Inszenierung von Peter Zadek (TV film)
1980 Der Dirigent Eugen Jochum (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky