foto

Philipp Haberlandt

  • nar. 1979
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Polizeiruf 110 – Und vergib uns unsere Schuld (TV film)
2012 Polizeiruf 110 - Fieber (TV film)
Transpapa
Záhadné paničky (TV film)
2011 Emil Orange (studentský film)
2010 St.Christophorus: Roadkill
2009 Das Schuhwerk von Soldaten (studentský film)
2008 Absolute Diskretion (studentský film)

TV seriály

2020 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
další epizody (4)
2018 Beat (TV seriál)
LOOP (E04)
BPM (E03)
POP (E02)
další epizody (4)
2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (16)
2015 Deutschland 83 (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky