foto

Michael B. Müller

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Marie Brand und der Duft des Todes (TV film)
2016 Marie Brand und die Schatten der Vergangenheit (TV film)
2014 Die Briefe meiner Mutter (TV film)
Tatort - Der Maulwurf (TV film)
2013 Familie inklusive (TV film)
Polizeiruf 110 - Zwischen den Welten (TV film)
2012 Polizeiruf 110 - Stillschweigen (TV film)

TV seriály

2020 SOKO Wismar (TV seriál)
Der Schwedenschatz (S17E18)
2019 SOKO Wismar (TV seriál)
Mord nach Noten (S16E25)
2014 SOKO Wismar (TV seriál)
Das Nashorn (S11E21)
Kobra 11 (TV seriál)
Rodinná oslava (S18E11)
2013 SOKO Wismar (TV seriál)
Stadt, Land, Tod (S10E19)
Kobra 11 (TV seriál)
Kocovina (S17E13)
2012 Kriminálka Berlín (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Deckmäntel (S10E04)
Steckschuss (S10E01)
Ente kross (S09E14)
2010 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Déjà-vu (S10E03)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Tödlicher Fehler (S09E03)
Ein neues Leben (S08E19)
2008 Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
Unschuldig (TV seriál)
2006 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Seelenwanderung (S06E10)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Moorleiche (S05E25)
Risiken und Nebenwirkungen (S05E05)
2003 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Auf der Flucht (S04E07)
Außer Kontrolle (S04E06)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky