foto

Michael B. Müller

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Marie Brand und der Duft des Todes (TV film)
2016 Marie Brand und die Schatten der Vergangenheit (TV film)
2014 Die Briefe meiner Mutter (TV film)
Tatort - Der Maulwurf (TV film)
2013 Familie inklusive (TV film)
Polizeiruf 110 - Zwischen den Welten (TV film)
2012 Polizeiruf 110 - Stillschweigen (TV film)

TV seriály

2014 Kobra 11 (TV seriál)
Rodinná oslava (S18E11)
2013 Kobra 11 (TV seriál)
Kocovina (S17E13)
2012 Kriminálka Berlín (TV seriál)
2008 Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
Unschuldig (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace