foto

Se-ho Ahn

  • nar. 7.2.1981 (39 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Goldeun seulleombeo
2017 Buradeo
Vězení bezpráví
Útěk z Hašimy
2016 Geulloridei
Teoneol
2015 Daebaewoo
Neol gidalimyeo
2014 Joeun chingoodeul
2013 48miteo
Bamui yeowang
Chingoo 2
2011 Keopeuljeu
Ohjik geudaeman
2010 Kim Jong-uk chatgi
2007 Soo
2005 Wichool

TV seriály

2019 kil-is (TV seriál)
2018 Kiseu meonjeo halkkayo (TV seriál)
Peulleieo (TV seriál)
2017 Goohaejwo (TV seriál)
2015 Naui pantaseutighan janglyesig (TV seriál)
2014 Samchongsa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky