foto

Manfred Müller

  • nar. 1938

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Schwarz-Rot-Gold - Der Rubel rollt (TV film)
1991 Heute sterben immer nur die anderen
Polizeiruf 110 - Big Band Time (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Treibhaus (TV film)
Polizeiruf 110 - Todesfall im Park (TV film)
1990 Alter Schwede (TV film)
Polizeiruf 110 - Zahltag (TV film)
1988 Polizeiruf 110 - Der Kreuzworträtselfall (TV film)
1987 Einzug ins Paradies (TV film)
1986 Offiziere (TV film)
Wanderungen durch die Mark Brandenburg (TV film)
1985 Polizeiruf 110 - Laß mich nicht im Stich (TV film)
1984 Polizeiruf 110 - Das vergessene Labor (TV film)
Polizeiruf 110 - Freunde (TV film)
1983 Chef der Gelehrsamkeit - Wilhelm von Humboldt (TV film)
Das daktyloskopische Wunder (TV film)
Der Sheriff aus Altona (TV film)
Pianke (TV film)
1982 Polizeiruf 110 - Der Unfall (TV film)
1981 Polizeiruf 110 - Glassplitter (TV film)
1980 Susi oder Das verschenkte Girl (TV film)
1979 Das Ende des Regenbogens
Risiko (TV film)
1978 Du und icke und Berlin (TV film)
Ein Pfau wird gerupft (TV film)
Hilfe, ich bin ein Kind (TV film)
1977 Haydn v Londýně (TV film)
Polizeiruf 110 - Trickbetrügerin gesucht (TV film)
Smrt je mým řemeslem
Spor o železnou tyč (TV film)
1976 Blechschmidts Geburtstag (TV film)
1975 Büttners Truhe (TV film)
Damals in Sevilla
Mein lieber Kokuschinsky (TV film)
1974 Der Sandener Kindermordprozeß (TV film)
Die Ostsee ruft (TV film)
Die Richterin (TV film)
Tod am Mississippi (TV film)
1973 Ferien und das alte Haus
Polizeiruf 110 - Vorbestraft (TV film)
1972 Bettina von Arnim
Kriminalfälle ohne Beispie - Der Fall Brühne-Fehrbach (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Ende einer Mondscheinfahrt (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Tote im Fließ (TV film)
1971 Ein Mann, der sterben muß (TV film)
Knut Speleman (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Schrottwaage (TV film)
1970 Denn ich sah eine neue Erde (TV film)
Heiner Fink (TV film)
Rebell im Jägerrock (TV film)
1969 Jede Stunde meines Lebens (TV film)
1967 Der verratene Rebell (TV film)
1966 Columbus 64 (TV film)
1961 Letzte Nachrichten (TV film)
1959 Zmatky lásky
1958 Píseň námořníků
1957 Schönste, Die

TV seriály

1994 Elbflorenz (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Rund um die Uhr (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Pavel (E106)
1985 Lidé z Züderova (TV seriál)
Nečekané trampoty (TV seriál)
1984 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Versuchung (E93)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ich bin Joop van der Dalen (E84)
Die Hut-Beate (E79)
1980 Archiv smrti (TV seriál)
Unser Mann ist König (TV seriál)
1979 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Konsequenzen (E67)
1978 Kapitoly ze života Karla Marxe a Bedřicha Engelse (TV seriál)
Scharnhorst (TV seriál)
1977 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Pračka (E50)
1976 Daniel Druskat (TV seriál)
1974 Pozdní sezóna (TV seriál)
1973 Legenda o Stülpnerovi (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ich brauch' kein Kindermädchen (E13)
1967 Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky