foto

Paul Hahn

  • nar. 30.10.1920
    Indianapolis, Indiana, USA
  • zem. 4.8.1988 (67 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Údolí panenek
1959 The Angry Red Planet
1958 No Time for Sergeants
1957 The Amazing Colossal Man
1954 The Desperate Women

TV seriály

1971 Cannon (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 The Felony Squad (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1963 The Great Adventure (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1961 The New Breed (TV seriál)
1959 Shotgun Slade (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Frontier Justice (TV seriál) - a.z.
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The O. Henry Playhouse (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 The Gale Storm Show (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Crusader (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Jungle Jim (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
1954 Medic (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
1950 The Cisco Kid (TV seriál)

TV pořady

1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace