foto

Barry MacGregor

  • nar. 10.9.1936 (82 let)
    Strathpeffer, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Patricia Cornwell: Posedlost (TV film)
2006 Booky Makes Her Mark (TV film)
1987 Nest of Singing Birds, A
1958 Zkáza Titaniku
1953 Skid Kids
1952 13 East Street
1950 Prelude to Fame
1948 Pokusný králík

TV seriály

1997 Brutální Nikita (TV seriál)
1966 The Liars (TV seriál)
1964 Cluff (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
1961 Three Live Wires (TV seriál)
1960 A Life of Bliss (TV seriál)
A Matter of Degree (TV seriál)
Yorky (TV seriál)
1959 Don't Tell Father (TV seriál)
Knight Errant Limited (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1953 Seven Little Australians (TV seriál)
1952 Billy Bunter of Greyfriars School (TV seriál)
1951 The Eric Barker Half-Hour (TV seriál)
The Lighter Side (TV seriál)

Dokumentární

2007 The World's a Stage with John Neville (TV film)

Host

TV pořady

1947 Play the Game (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace