foto

Midge Ure

  • nar. 10.10.1953 (65 let)
    Cambuslang, Strathclyde, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1987 Lovení Snárka
1982 The Secret Policeman's Other Ball (divadelní záznam)

TV seriály

1977 Jubilee (TV seriál)

Dokumentární

2017 Dare to Be Different
2012 Hello Quo
2005 Live Aid Remembered (TV film)
2001 I Love 1980's (TV seriál)
1988 Prince's Trust Rock Gala, The (koncert)
1982 Prince's Trust Rock Gala, The (koncert)

Host

TV pořady

2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace