foto

Ruth Kobart

  • nar. 24.4.1924
    Des Moines, Iowa, USA
  • zem. 14.12.2002 (78 let)
    San Francisco, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Sestra v akci 2: Znovu v černém hábitu
1992 Sestra v akci
1991 Acting Sheriff (TV film)
1985 Lady from Yesterday, The (TV film)
1983 Baby Sister (TV film)
1975 Hindenburg
1971 Drsný Harry
1968 Petulie
1967 Snadná cesta vzhůru
1959 Maria Golovín (TV film)

TV seriály

1992 Bob (TV seriál)
1988 First Impressions (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
Půlnoční linka (TV seriál)
1986 Jonny Quest (TV seriál)
Life with Lucy (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 McLean Stevenson Show, The (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1963 The Patty Duke Show (TV seriál)
1961 Car 54, Where Are You? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace