foto

Hye-kyeong Ahn

  • nar. 11.8.1979 (41 let)
    Pchjongčchang, provincie Kangwon, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gil
2012 Nebeoending seutoli
2009 Kichin

TV seriály

2018 Riteon (TV seriál)
2016 Anturaji (TV seriál)
Goot waipeu (TV seriál)
2015 Ddeotda! paemilri (TV seriál)
Widaehan jogangjicheo (TV seriál)
2014 SOS nareul goohaejwo (TV seriál)
2013 Hwansang geotab (TV seriál)
2012 Areumdawoon geodaeege (TV seriál)
Hakgyo 2013 (TV seriál)
Oh maigat sijeun 2 (TV seriál)
Seutaenbai (TV seriál)
Shinsaui poomgyuk (TV seriál)
2011 Ojakgyo hyungjedeul (TV seriál)
2010 Ajikdo gyeolhonhago shipeun yeoja (TV seriál)
Baram bureo joheunnal (TV seriál)
2009 Cheonhamoojeok ipyeonggang (TV seriál)
2006 Jinjja jinjja jyongahae (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky