foto

Cameron Nugent

  • nar. 19.12.1974 (44 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Matching Jack
2007 The Jammed
2005 Life (TV film)
2002 Merchant of Fairness, The
1997 Blackrock
1996 Hotel de Love
1991 Hrdina z buše (TV film)
1990 More Winners: The Big Wish (TV film)

TV seriály

2011 Kámošky až za hrob (TV seriál)
2009 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 17 (S02E17)
2007 City Homicide (TV seriál)
2004 Noah & Saskia (TV seriál)
1998 Genie From Down Under 2, The (TV seriál)
Ranaři (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
1997 State Coroner (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1993 Law of the Land (TV seriál)
1991 Kelly (TV seriál)
1989 Round the Twist (TV seriál)
1988 Gerry Connolly Show, The (TV seriál)
1986 The Flying Doctors (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Střihačská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace