foto

Madelene Söderblom

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2016 Morran & Tobias - Som en skänk från ovan
Vzhůru do vesmíru!
2014 Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý
Můj takzvaný otec
2012 Hypnotizér
2010 Insane
2008 Ať vejde ten pravý
2003 Parts of the Family
2002 No Law 4000

TV seriály

2020 Hamilton (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2018 Advokaten (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2017 Delhis vackraste händer (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Veni Vidi Vici (TV seriál)
2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2012 Skuteční lidé (TV seriál)
The Code (S01E10)
Heritage (S01E09)
Make Haste (S01E08)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky