foto

Uğur Tekin

  • nar. 3.11.1981 (38 let)
    Denizli, Aegean Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Tamaya
2006 Ağlama Anne (TV film)
2005 Asiye (TV film)
2004 Halil İbrahim (TV film)

TV seriály

2017 Bizim Hikaye (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
2013 Hayat Dediğin (TV seriál)
2011 Alemin Kıralı (TV seriál)
2008 Adanalı (TV seriál)
Akasya Durağı (TV seriál)
Dedektif Biraderler (TV seriál)
Hicran (TV seriál)
Zakázaná láska (TV seriál)
2006 Arka Sokaklar (TV seriál)
Moc osudu (TV seriál)
2005 Ateşli Topraklar (TV seriál)
Rüzgarli bahçe (TV seriál)
2004 Aşkın Mucizeleri (TV seriál)
Büyük Buluşma (TV seriál)
Kadın İsterse (TV seriál)
Sahra (TV seriál)
Türkü Filmi (TV seriál)
Yabancı Damat (TV seriál)
Çocuğun Var Derdin Var (TV seriál)
2003 Gurbet Kadını (TV seriál)
Hayat Bilgisi (TV seriál)
2002 Ekmek teknesi (TV seriál)
Seni Yaşatacağım (TV seriál)
Sırlar Dünyası (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky