foto

Kaan Yalçın

  • nar. 20.5.1975 (44 let)
    Ankara, Central Anatolia Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 İkinci Şans
1996 Son Türbedar (TV film)

TV seriály

2018 Beni Bırakma (TV seriál)
2017 Bu Şehir Arkandan Gelecek (TV seriál)
Şampiyon İçin (E04)
Ali Derin (E02)
Komşular (TV seriál)
2008 Adanalı (TV seriál)
Memur Muzaffer (TV seriál)
2007 Arka Sıradakiler (TV seriál)
Leylan (TV seriál)
2006 Arka Sokaklar (TV seriál)
2005 Beşinci Boyut (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Eurovision Şarkı Yarışması (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky