foto

Dorel Visan

  • nar. 25.6.1937 (83 let)
    Tauseni, Kluž, Rumunsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Scara
2015 Doar cu buletinul la Paris
2012 O šnecích a lidech
2008 Beyond America
2007 Der geköpfte Hahn
Ticalosii
2005 Dallas mezi námi
Nervový systém
2004 Magnatul
2002 Noro
Turnul din Pisa
Valsul lebedelor (TV film)
Západ
2000 Zapping
1999 Fii cu ochii pe fericire
Torniamo a casa (TV film)
1998 Letzte Station, Die
1996 Příliš pozdě
1995 Hlemýždí senátor
1993 Cel mai iubit dintre pamînteni
Oglinda
Timpul liber
Vulpe - vânator
1992 Dub
Ramanerea
1991 Drumul câinilor
Undeva în Est
1989 Bulgare de huma, Un
1988 Jakob
Moromeții
1987 Dívka ze samoty
1986 Cale libera
1985 Bouře v Pacifiku
Declaratie de dragoste
Domnisoara Aurica
Piciu
Sezonul pescarusilor
Sper sa ne mai vedem
1984 Bunicul si o biata cinste
Eroii n-au varsta (TV film)
Lovind o pasare de prada
1983 Písečný sráz
1982 Baloane de curcubeu
Medvědice
Napasta
1981 Castle in the Carpathians
Probleme personale
Semnul sarpelui
1980 Casa dintre cîmpuri
Dobrý večer, Ireno
Lacrima de fata, O
Mireasa din tren
Rug si flacara
1979 Bietul Ioanide
Inainte de tacere
Intoarcerea lui Voda Lapusneanu
1978 Drumuri în cumpana
Gustul si culoarea fericirii
Iarba verde de acasa
Mezi zrcadly
1977 Kronika bosých vládců
1976 Letní příběh
1974 Pacala
Trecatoarele iubiri

TV seriály

2017 Stíny (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2015 Stíny (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 3 (S01E03)
2014 Stíny (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2007 Gala (TV seriál)
Inimă de țigan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky