foto

Pınar Bulut

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Güzelliğin Portresi
2017 Cingöz Recai
2016 İkimizin Yerine

TV seriály

2019 Mucize Doktor (TV seriál)
2017 Yıldızlar Şahidim (TV seriál)
2015 Maral: En güzel Hikayem (TV seriál)
Racon (TV seriál)
2013 20 Dakika (TV seriál)
İstanbul (E25)
Galata Köprüsü (E24)
Bursa (E23)
další epizody (25)
2012 Suskunlar (TV seriál)
2009 Ezel (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky