foto

Ha-nee Oh

  • nar. 27.3.1990 (30 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Diba
2019 Geudae ireumeun jangmi
Mezidobí
The ABCs of Our Relationship
2018 Naleul gieokhae
2017 Miok
2016 Doba temna
Haeeohwa
2015 Moorwehan
Seumool
Soonsooui sidae
Sseshibong

TV seriály

2019 Joseolloko nokdujeon (TV seriál)
Wangyi doen namja (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2018 Ibali ddeonattda (TV seriál)
Widaehan yuhokja (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky