foto

İlker Barış

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 İki Gözüm Ahmet
2005 Kenger (TV film)
Kenger 2 (TV film)
Memleket Hikayeleri: Kevengin Yolları (TV film)
2004 Hoşgeldin Hayat
2002 Yaralı (TV film)
2001 Dava

TV seriály

2018 Zasněná láska (TV seriál)
Epizoda 17 (E17)
Epizoda 16 (E16)
Epizoda 15 (E15)
další epizody (17)
2012 Babalar Ve Evlatlar (TV seriál)
2008 Elif (TV seriál)
2007 Genco (TV seriál)
2006 Dök İçini Rahatla (TV seriál)
Erkekler Ağlamaz (TV seriál)
2005 Aşka Sürgün (TV seriál)
2004 Çocuğun Var Derdin Var (TV seriál)
2002 Dumanlı Yol (TV seriál)
Keje (TV seriál)
2000 Karakolda Ayna Var (TV seriál)
Yalan Dünya (TV seriál)
1997 Kördüğüm (TV seriál)
1995 Sahte dünyalar (TV seriál)
1994 Sonradan Görmeler (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky