foto

Peter Zhelder

  • nar. 25.9.1959 (59 let)
    Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hodja fra Pjort
2017 Neuvěřitelný příběh o obrovské hrušce
2015 Albert
2009 Bouře
2008 Ztracený poklad templářských rytířů III
2000 Prop a Berta

TV seriály

2004 Ørnen (TV seriál)
2000 Pavouk (TV seriál)
1996 Bryggeren (TV seriál)
1981 Šmoulové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace